Menu
WomanOnly
Móda a styl

Tip na Vánoce: Pánské mikiny a svetry kolekce 2014/2015

Komerční sdělení

Komerční sdělení

19. 12. 2014

Vánoce jsou tu za pár dní, a pokud nemáš dárek pro svého manžela, přítele nebo kamaráda, určitě si prohlédni současnou nabídku pánských svetrů a mikin v eshopu GetFashion.cz. Není lepšího dárku pro tvého muže než oblečení, ve kterým ti nebude dělat ostudu.

Vybírat můžeš z pánských mikin na zip, které jsou elegantnějšího stylu. Dále máme v nabídce mikiny přes hlavu, které se hodí hlavně na volnočasové nošení (do posilovny, na doma). Spousta modelů je ve slevě. Prohlédni si aktuální nabídku pánských mikin a objednej ještě dnes. Do Vánoc to ještě stihneš.

Stylové elegantní svetry i pro mladistvé

Pokud chceš svého chlapa pozvednout na vyšší level, určitě mu objednej svetr z nové kolekce 2014/2015. Zajímavé střihy, vzory a ozdoby dělají z klasických svetrů outfitové pecky, ve kterých se bude tvůj muž cítit skvěle. Svetry se v posledních letech vrací na scénu. Nové kolekce dostaly moderní nádech, a jsou tak vhodné i pro mladistvé. Na výběr jsou svetry přes hlavu, na zip a na knoflíky. Určitě si prohlédni i pánské svetry ve výprodeji se slevou až 40%!

Moderní košile slim fit

Pokud tě nezaujaly svetry ani mikiny, prohlédni si i zbylou část sortimentu. Např. pánské moderní košile slim fit patří k našemu nejprodávanějšímu zboží – jde o velmi stylové košile na tělo, které zvýrazňují postavu. Košile jsou vhodné hlavně pro štíhlejší postavy. Působí seriózně, draze a reprezentativně. A ceny jsou více než příznivé.

Garance spokojenosti

S GetFashion.cz máte jistotu, že váš nákup proběhne bez problémů a dle představ. V případě, že špatně odhadnete velikost zboží, nebo se vám zboží prostě nebude líbit, pošlete ho zpátky a vrátíme vám peníze. Na Vánoce jsme dobu na vrácení zboží prodloužili z 2 na 4 týdny. Při objednávce nad 1 000 Kč budete mít poštovné zdarma. A ke každé objednávce nad 500 Kč dostanete elegantní náušnice zdarma. Když jste spokojeni vy, pak jsme i my.

Ohodnoťte tento článek:
0
Diskutovat

Úplňky

Právě čtete

Tip na Vánoce: Pánské mikiny a svetry kolekce 2014/2015